Kalencik İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Nitelikli insan yetiştirmek ve çevrede örnek bir okul olmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerimizi bilgili, becerili ve kendine güvenen,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, bilgiyi sorgulayan ve paylaşabilen, demokratik, verimli, mutlu insanlar olarak yetiştirmektir.

Saatler: 08.50-15.50
Isınma: KALORİFER SİSTEMİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kalencikimamhatip.meb.k12.tr

Adres - KANIREŞ MAH. AHMEDE HANE CAD. KARLIOVA KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 2 KARLIOVA / BİNGÖL

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - KALENCİK KÖYÜ (Okulumuz 2019/2020 eğitim öğretim yılı 2. döneminde bakanlık yıkım kararı ile geçici olarak ortaokul kısmı Karlıova Kız İmam Hatip Lisesi bünyesine, İlkokul kısmı Ciligöl İlkokulu bünyesine taşınmıştır. Okulumuz yeni binasının yapımı tamamlandığında Kalencik köyünde eğitim vermeye devam edecektir.)

Ulaşım SERVİS İLE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 20 KM